Recent


 

Interview met RTV Noord!

Kort geleden heb ik een leuk interview gehad met René Walhout van RTV Noord! 

Hier laat ik zien wat ik zoal doe en hoe het allemaal is begonnen. Klik HIER om het interview te bekijken op de website van RTV Noord. (Foto: René Walhout / RTV Noord)


Motor-Muziek-Theater show ‘Jumping Jack’


In 2019 heb ik samen mogen werken met de mannen van BUOG aan een wel heel bijzondere productie. Een motor-muziek-theater voorstelling over de verongelukte motorrijder Jack Middelburg. Ook wel: ‘Jumping Jack.’

Naast de productie, of terwijl een motor-muziek-theater, was ook de locatie erg bijzonder, namelijk het TT-circuit in Assen. 

Voor de voorstellingen heb ik behoorlijk wat ‘rollen
de’ objecten mogen maken, waaronder verrijdbare kroegtafeltjes en een gigantisch ziekenhuis bed bestaande uit motoronderdelen!

Jumping Jack Assen Ziekenhuisbed


 Vijf bomen, acht meter hoog en honderd Friese Paarden


In 2018 heb ik mee mogen werken aan één van de meest bijzondere voorstellingen, namelijk ‘De Stormruiter.’ Het verhaal over het Friese paardenras en de strijd tegen het water. 

In opdracht van decorontwerper Harm Naaijer, heb ik vijf bomen gebouwd, allemaal een andere vorm, maar wel allemaal van acht meter hoog. 

Het eerste wat ik dacht is, wat gaaf dat ik hier aan mee mag werken. En dat ik heel blij ben dat ik een grote werkplaats heb! 

Het was een grote klus en nadat de staalconstructies af waren, heeft Louise Caspers nog gezorgd voor de afwerking. 

Natuurlijk heb ik de voorstelling zelf ook gezien en ben ik erg tevreden met het eindresultaat. Een ervaring om nooit te vergeten! 
 


 

Aan Tafel! 
Omdat het buiten zo koud was, maar binnen gaan werken! 
In de winterperiode druk bezig geweest met het maken van deze robuuste tafel.

 

Natuurlijk gemaakt van 100% herwonnen materialen. 🌱

De grote ijzeren poten geven de tafel een stoere look en maakt 'm erg geschikt voor verschillende interieur stijlen.

Het blad is afgewerkt met een blanke lak. Hierdoor zijn alle kenmerken van het hout goed zichtbaar, zonder dat het verder aangetast wordt.Zienemaan & Sterren

Dit jaar zullen de bomen weer te zien zijn in het eerste weekend van september (vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4) op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen, tijdens Zienemaan en Sterren. 

                            Op de hoogte blijven?

Via de Facebookpagina en het Instagram account van Ratworks houden wij al onze volgers op de hoogte van de laatste activiteiten.

Wanneer er een evenement gepland is, word dit vooraf gemeld zodat u een kans heeft om er bij te zijn!
Wilt u ook op de hoogte blijven? Klik op: ‘vind ik leuk’ & 'Volgen' !


                                 &